Pedalar sense molèsties

Qui va en bici habitualment ha experimentat les molèsties després de varies hores damunt el seient. És un dels problemes més freqüents entre ciclistes i motiu de llargues converses durant les sortides...a Loop ens vam proposar erradicar aquestes converses en les sortides del cap de setmana; que a partir d'ara es parlés del paissatge, de la carretera o de la mitja de kms, però mai més del model de seient que portes.

Repte

Augmentar el confort dels ciclistes que passen moltes hores damunt el seient. Dissenyar un seient que s'adaptés a la morfologia del cos de cada ciclista.

Problema

Incomoditat, adormiment de la zona perineal, molèsties, problemes d'esquena ...generats pels seients estàndard que hi ha actualment al mercat.

Procés de Disseny

REPARTIMENT DE PESOS

El més important a l'hora de triar un seient és que el pes recaigui sobre els "isquions". L'amplada del seient i l'inclinació són de vital importància. Per això es va dissenyar un seient amb una planta molt amplia per tal que s'adaptés a la morfologia de diferents ciclistes.

 

ADAPTACIÓ AL COS

El seient s'ha d'adaptar al cos, no el cos al seient. Sota aquesta premissa es va decidir innovar en l'ús de materials i substituir les espumes habituals per una tela elàstica que s'adaptés al moviment del cos en cada pedalada.

 

 

ANTILLISCANT

Es va decidir afegir un recobriment de resina siliconada a la part superior de la tela tècnica per tal d'evitar el desplaçament del cul del ciclista amb el moviment de les cames. Aquesta impregnació siliconada forma una xarxa de forma hexagonal que reforça la tela i ajuda al repartiment de pesos.